Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Nurul Yushaida . Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Thankyou!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


MENANGIS + selseme

ya ALLAH , seriosly semalam nanges teruk sangad , taktahu kenape . hmm , maybe rindukan someone kut , menangis sampai bengkak mate , why ? rindukan someone ? kalau rindukan someone , rindu sape eah ? ya allah , penatnye menangis semalam , tengok2 bangun pagi tadi dah dekat pukul 11 lebihh . haaa , dah menangis , selseme pulak . aduhh , banyaknye rintangan kene hadapi , seriosly susah sangat nak hadapi semua nie . lepas sorang , sorang tinggalkan eda . hmm , sedih sampai tak terkate , tapi in sha ALLAH , eda akan hadapi ape saje rintangan dan dugaan yang ALLAH bagi kepade umatnye . hmm , sedih sanagt , hanye ALLAH saje yang tahu betape sedihnye eda . hmm , nasib baik ade orang nak temankan eda , mesej eda , sampai eda tertidur , kesian dea menunggu eda reply mesej dea , sorry sangat taw . eda memang moody sangat semalam . sorry :(