Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Nurul Yushaida . Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Thankyou!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


perampas ?

hurmm , eda nak cite someting nie . eda nie perampas eah ? hmm , eda memang perampas . eda perampas kebahagian orang . kalau lha betul eda nie perampas , lebih baik eda tak payah wujud dekat bumi nie . eda suke sakitkan hati orang , eda suke buat orang terluke , eda suke buat orang menangis , eda suke kacau kebahagian orang , eda suke sedih kan orang . eda jahat ! eda memang jahat . tak pernah buat orang bahagie . suke kacau hubungan orang . hmm , eda memang jahat ! semua orang taksuke dekat eda . hmm , but eda sabar . eda nak mintak maaf sangat dekat korang . eda bersalah , eda banyak dosa dekat korang . eda tak pernah bahagiakan orang , edaaaa , tak patut ganggu hubungan orang . eda bodoh ! edaa memang bodoh ! andainye suatu hari nanti eda dah takde , maybe korang akan bahagie tanpa eda . eda nie pemusnah hidup orang . kalau betul korang dah benci eda , eda akan pergi dari hidup korang . eda akan pergi jauh dari orang yang pernah eda kenal and orang yang pernah kenal eda . hmm , korangg tak patut dapat kawan macam eda , dahlha jahat , perampas pulak tuu . edaa , rase sudah sampai masanye eda pergi dari hidup orang yang eda pernah ganggu . eda dah buat salah dkt korang . eda takpernah buat orang bahagie kan . hmm , mungkin dengan cara tuu , korang boleh bahagie bersama pasangan korang . kalau eda hadir dalam hidup korang sekalipun , eda takmampu nak beri kebahagian like orang lain . hmmm :'(