Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Nurul Yushaida . Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Thankyou!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


wewits ! nak lupekan awok , tapi dalam diam rindu awok .


ehh , assalamualikum :) hmm , eda nak cite somethingg dekat korang semua nie . bace taw . jangan lha bace separuh saje , bace sampai habes lha , baru syokk gituhh . haha , bergurau saja , jangan ambik hati kay :) occay , cukup2 lha berdramanye . bebalik kepade entry kite eah ? haa , tapi sebelum tuu , dah bace tajuk ke belum nie ? kalau belum pergi bace dulu , tak lame pun , tak sampai 1 minit pun lha . HAHA , bergurau saja . waduhh , sudah2 lha tuu , mesti tak sabar2 kan nak tahu eda rindukan sape . ehh , mane boleh bagitahu , secret lhaa . fuhh , eda nak cite nie , eda rindukan someone lha , tapi taktahu lha sape . hmm , serios nak nanges :( eeeeee ! kenape kene rindukan dea ? tanak rindu dea , tak sanggup , nak benci dea lha .adoyhh , susah lha mcm nie , nak lupekan dea , tapi dalam mase yang same rindu ke dea pulok . arghh , payohh gituuh nak lupekan dea . tape eda , sabar kayy . lame2 pasti boleh lupekan dea , if eda tak ingat selalu dea , confirm dapat lupekan dea , senang kay :) huh ? senang ? occay , eda akan try ape cara sekalipun , asalkan dapat lupekan dea dari hidup eda . hmm , kayy , mase untuk lupekan de sudah bermula . haha , kgurau . sampai sini jelha eah , kbobye :) nah eda bagi kiss kat pipi korang , muahh :) .