Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Nurul Yushaida . Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Thankyou!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


single back :)

Hai , guys :)
now dah ade story nak citer dekat blog nie . haaa , entry kite kali nie adelah single . yeayyyyy ! best ape single sebenarnyaa . tak dikongkong , tak serabot kepale , haaa , yang penting takperlu nak topup selalu . HAHA , fikir nak stay lame gn dea . tapi setiap mase saket hati , memang tak laa nak stay wehh . aku yang merane kalau stay lame2 . haih , dugaan . dea pun macam tak kesah jeaa kiteorang putos , so sokayy laaaa . lagi bagus kalau dea tak kesah . nie yang syaida suke nie . haha , suke ? memang tak laa wehh . ermm , dah laaaa . tuu jea kot . byebye . ade mase story lagi .