Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Nurul Yushaida . Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Thankyou!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


FARAH NUR RASYIDAH ?

haaaa , nie nak story pasal kawan baik pulak . dea nie comel sesangat . first time kenal dea mase dea form 1 . mase tuu kiteorang same-2 penolong kelas , so mase tuu syaida kenal deaa . entah macam mane syaida boleh rapat dengan dea . kiteorang bukan satu kelas pun . tapi mase pehimpunan setiap hari beratur sebelah dea sebab penolong kene beratur depan sekali . start darituu , kiteorang kawan . hang pun kekadang laaaa . dulu kiteorang memang tak kenal langsung , tak bertegur sape langsung .entah mcm mane boleh kenal . selalunyaa penolong kene tunggu , mungkin start tuu kiteorang rapat sesangat , sampai tahun nie pun syaida rapat dengan deaa . ape-2 semua story dekat dea . dea laa pendengar rahsie syaida . dea pun same kalau ade story mesti story dekat syaida jugak .tahun nie pun kiteorang bukan satu kelas tapi still member dengan dea . kiteorang pernah ade crush orang yang same . terkejut jugak laaa mase tuu . tapi takpe biase jeaa . adat laa tuu crush same . tapi kekadang tuu jelestt jugak sebab dea tuu comel , cuns , cantik , hot , putih  segale bagai . semua orang minat dea laaa .huntung gilerr . tapi dea dah berpunyaa , pakwe dea sweet dengan dea . setiap bulan deaorang sambut anniversery . huntunglaaaa . kekadang tuu jelest la jugak sebab dea ade pakwe . tapi biase jeaa . haha , poyo jeaa ayat aku . haaa , kiteorang kekadang OTP , kekadang msj , kekadang tweet . adat laa zaman dah moden . alahai , lupe nak cakap name penuh dea . name penuh dea FARAH NUR RASYIDAH BINTI ABDUL RAHIM :) sedap kan name deaa . untunglaaaaaaaaa . jelest laaa dengan dea . okay dah stop . dekat bawah niee syaida letak gambar deaa . korang tengok laaa tau . kbyebye . syaida sayang deaa sebagai kawan . hope kiteorang kawan sampai mati . insyaallah :)
haaa , look . comel kan dea nie . untunglaa dea ade abg angkat , kakak angkat , pakwe . :) deaaa comel gilorr . kiteornag selalu berdebat , haha dea takpenah nak ngaku kalah .