Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Nurul Yushaida . Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Thankyou!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


akak yang comel :)

hai , assalamualaikum bloggers . now dah ade entry nak buat so mari kite tulis . hihi , nampak tak dekat entry tuu , mesti korang tertanye-tanye siape kan . haha , okayy . now nak cerita sabar laa dulu . tak sabar-sabar sangat nak tahu sape kan . haha :) erm , harituu ade follow twitter akak nie . seriously dea comel sangat . takut nak tegur dea dekat facebook , dea tuu dah laa hotstuff . and tetibe jumpe twitter dea , try laa follow dea . dea pun follow back . *terharu* HAHA , dah follow tuu , kiteorang bertweet laaa . ingatkan dea sombong , rupenye tak . salah sangka rupenyaa syaida nie . haa , best tweet dengan akak tuu . dea tuu dahlaaa baik , omeyy lagi . hikhik :) tapi sekarang dah jarang tweet dengan dea sebab dea duduk asrama laaa .so takde sape nak tweet if dea balek asrama *sedih*
ehh , lupe pulak nak cakap name dea . haha , name dea * NUR SYAFIQAH BT SUHAIMI * . sedap kan name deaa , tapi syaida panggil dea kak eykaa . dea lebih tuu dari syaida so kene laa panggil dea akak . ehh , korang belum tengok gambar dea lagi kan ? seriously kalau korang tengok mesti korang akan cakap comel ,percayalah . :*
HAHA , syaida letak gambar akak tuu dekat bawah nie eahh , korang tengok laa puas-2 :)



dah puas tengok ke belum ? if belum , tengok ah lelame . haha , ehh sorry kak eyka curik gambar akak banyak sangat . haha , akak kan artis kalah nora danish . so , now seronok dapat kawan dengan akak eyka nie . best and so so so sporting :) kbyebye ily :*