Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Nurul Yushaida . Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Thankyou!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


17 June ♡

Assalamualaikum bloggers ! Nampak tak entry kali nie ? Kalau nampak pergi laa bace . Ke takpandai nak bace ? Haha , gurau . Semua orang pandai bace right tak termasuk haiwan and baby yang comel . Hoho , nampak tak tarikh tu ? Tahu tak tu tarikh ape ? Tu tarikh birthday aku ah. Ayoyo , itu pun taktau . Podaaah . Haha , just nak cakap thanks untuk sesape yang wish birthday aku . tuu je . Erm , tahun nie birthday aku takde kek . Kesian lorh . Takpe , tak kesah pun sebenarnyee . Haha , joke ah . Bawah ni aku sertakan gmbr present birthday aku . Kbyebye