Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Nurul Yushaida . Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Thankyou!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Best friend forever ♡

Hmm , hmm .
Hai , blogger . Today nak tulis about my friend forever. Hmm , shaida ade ramai kawan tapi yang 7 orang nie special siket . Siket je . Eh , haha . Memain jelaa . Kiteorang if ade problem storry sesame , gelak sesame , otak kiteorang memang giler . If kiteorang ade dalam kelas kiteorang laa yang paling kecoh . .hm , but tuu dulu tu mase form 1 . Now kiteorang dah form 2 so takde serapat dulu lagi . Semua dah lain2kelas . Sedihnye . Hmm , takpe . Walaupun kiteorang lain kelas kiteorang, kiteorang masih lagi pergi kantin sesame , pergi perhimpunan sesame , balik pun sesame . Ouh , sweet kan kiteorang masih. Tapi kebanyakan member shaida ramai dah taken . Untunglaa mereka sebab taken . Shaida ? Still single laa . Hoho , banyak kenangan kiteorang yang takboleh dilupekan . Haa , name deorang semua sedap2 belake . First , Anissa  Nujma .bt Mahyudin . Second , Munirah Athirah .bt MUhamed Asli . Third , Aina Nur Syafina bt Abdul Rashid . Forth , NorAina Farhana bt Md Nasir . Fifth , Syazana bt Saharudin . And the last Nur Dyana bt Mokhtar . Deorang semua comel2 tau sebab tu deorang dah taken maa . I hope we are friend forever until my life breath . Shaida sayang deaorang sangat2 . Please jangan rampas deorang dari shaida , kalau tak *asah parang* . Haha , Walaupun kekadang kiteorang gaduh tapi tak sampai satu minit dah berbaik balik . Hmm , banyak rintangan yang kiteorang lalui bersame . Hmm , shaida tak sanggup nak berpisah dengan deorang . Tak sanggup .
                                                                                    Sincerely
                                                          Nurul Yushaida bt Mohamad Yunus