Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Nurul Yushaida . Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Thankyou!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Ex Adopts sister .

Hey , blogger . Today nak citer pasal ex adopts sister . Ex okay . Haha , nak tahu tak mcm  mane kiteorang putus kan ? Mesti nak lettew . Sebok jea aih . Haha , gurauan semate mate . Erm , haritu tetibe terdetik nak mintak putus dengan dea balik. Entah mcm mane ntah . Pun taktau . Mule2 tanye member dulu ' weh , korang . Patut tak aku putus dengan k.umi ' nthen deaorg jawab ' ikot kau laa , kiteorang support kau je. Nthen aku fikir memang patut pun . Sebab aku pun taksyg dea kan so better aku putus dengan dea kan. Selesai masalah . Haha , mule2ingat nak suruh nissa tulis surat but dea lambat sangat . So aku buat ayat aku sendiri laa . Kan senang . Malam tu aku takboleh tidur so aku bosan nthen terfikir nak buat surat. N aku tulis mcm2kat surat tu . Tapi tak berape nak ingat ah isi dalam surat tu . So abaikan . Lepas siap tulis esoknyaa aku suruh nissa bagi kat dea . Nthen tunggu dea reply surat but takreply pun . So , aku dah anggap aku dengan dea dah tade pape . The end .