Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Nurul Yushaida . Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Thankyou!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir dan batin .

Hai , Assalamualaikum . Lame dah shaida tak update blog right ? Now harini takde keje nak buat so mari kite update blog . Haa , dah read entry kat atas tu ke belum ? Kalau dah read , baguslaa . If belum pergi bace noww .now , berbalik kpd entry kite . Sebenarnyee esok kite dah nak raya kan . Terase macam sekejap je kite puase . Cepat betul mase berlalu . Tapi , sedih laa jugak . Hmm , mungkin tahun ni ramadhan terakhir buat kita . Mane kite tau kan . Allahu :'( hmm , k . Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin . Sorry kalau shaida ade buat salah . Andai ade terkasar bahase , ampunkan shaida . Sorry sangat2 taww . Hope korang bergembiralah di hari raya ini .