Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm Nurul Yushaida . Welcome to My Paris Town. Replace With Yours. Thankyou!


Entries About Linkies Stuff


Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Boleh request Tuto kat sini.
Click 'Hantar' sekali sahaja.

Code CBox korang kat SINI!

Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


ex adopt little sis .

Assalamualaikum , blogger yang ku sayang . dah lamee shaida tak tulis dekat blog nie kan . emm , mesti rindu shaida kan ? ke tak rindu ? em ,emm takpelahhh . faham sangat . Today nak story about ex adopt sister . ermm , noww dah putus dgn dea . start kenal die mase die masuk sekolah bulan january and sampai bulan august . lame right ? ermm , sebenarnyee takpenah terfikir nak putus dengan die tapi shaida dga cite dari kwn shaida sendiri yang die tipu shaida . sedih sampai tak terkata . tapi lepas dapat tau terus mintak putus face to face ah . maleh nak hantar text . lepastuu mintak laaa and then die cakap okay jee . terkejut jugak kan , senang betul mintak putus dengan die . ingatkan susah . tapi rupe  rupenyaa lepas rehat tuu die nak jumpe shaida , so shaida ajak kawan teman kejap . pergi2 jumpe die , soalan first yang die tanye 'kenape akak mintak putus ?' shaida malas nak tipu so bgtau laa terus terang dgn die .lepastuu shaida ckp awk tipu akak kan . and then kawan die menyampuk . shaida memang taksuke kalau tga ckp2 ade budak ,menyampuk .memang pantang laa kan. So shaida serah dekat zerah suruh bgtau die . lepastu tak settle , tyrah pulak yang panggil anis tuu . tyrah tanye ' anis nak putus ke gn akak shaida ?' and die jawab 'tanak' . lepas die jawab , die terus blah gitu .k bengang jugak kan.and bape lame tak text , tup tup dapat tau die ade akak angkat baru. Memang terase , so now shaida dah anggap yang shaida dgn die dah takde pape . Ending gitu je. dan sekarang story dah habis . byebye .